Nieuws

Volgen op

Extra Sponsorhome en Supporters welkom in de Sporthal

Zoals bekend spelen we zaterdag thuis de Derde Divisie Derby tegen Eemdijk. Er worden heel veel supporters en sponsoren verwacht. Lees hieronder waar je terecht kunt voor een mooie zaterdagmiddag en avond.

Clubhuis als extra sponsorhome
Er is een enorme belangstelling van sponsoren voor deze wedstrijd. Daarom hebben we een extra sponsorhome gecreëerd in ons Clubhuis. Sponsoren met een toegangsbewijs voor de Salentein Lounge zijn van harte welkom in ons Clubhuis. Wij raden u aan van deze mogelijkheid gebruik te maken wanneer de Salentein Lounge vol is. In het Clubhuis bieden we dezelfde faciliteiten als in de Salentein Lounge, maar met meer ruimte en zitmogelijkheden.

Sporthal als Clubhuis
Het Clubhuis is dus alleen toegankelijk voor sponsoren. De Sporthal wordt daarom door IJsselmeervogels Events aangekleed als Clubhuis voor de rooie supporters. Vanaf 12.00 uur ben je van harte welkom voor wat te drinken en te eten. De wedstrijd wordt in de sporthal ook live getoond op een groot scherm. Na de wedstrijd is er alle gelegenheid om na te beschouwen op deze wedstrijd in onze sporthal onder het genot van een hapje en een drankje.

Feest met DJ Jordiz in Sporthal De Toekomst
Later op de avond gaat het dak er echt vanaf met DJ Jordiz! Deze DJ heeft meerdere keren sporthal De Toekomst op zijn kop gezet door meezingers en andere party-klassiekers af te wisselen met zijn opzwepende beats. Feest gegarandeerd!

Klik op deze link en koop direct je toegangskaart(en) voor deze wedstrijd!

DJ Jordiz 

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

12
dec
Gooische Vrouwen Bingo Christmas Edition

Gooische Vrouwen Bingo Christmas Edition
Salentein Lounge

7
juni
Zomertoernooi

Zomertoernooi
IJsselmeervogels

14
juni
Zomertoernooi

Zomertoernooi
IJsselmeervogels

21
juni
SALED IJsselmeercup 2025

SALED IJsselmeercup 2025
IJsselmeervogels

Alle evenementen