Nieuws

Volgen op

Derde Divisie Derby exclusief te bekijken via IJsselmeervogelsTV

Aanstaande zaterdag staat de spannende Derde Divisie Derby tussen IJsselmeervogels en Eemdijk op het programma. Deze wedstrijd is exclusief live te volgen voor betalende leden van ons YouTube-kanaal, IJsselmeervogelsTV.

Voor slechts € 1,99 per maand heb je toegang tot alle livestreams van onze wedstrijden, kun je deelnemen aan live chats, wedstrijden volledig terugkijken, en binnenkort krijg je ook toegang tot ons uitgebreide archief.

 Je kunt eenvoudig lid worden door op ons kanaal IJsselmeervogelsTV te klikken op de button LID WORDEN.

 Met de opbrengsten van de abonnementsbijdragen gaan we verder investeren in ons mediateam. Zo draag je als lid direct bij aan de verdere groei en professionalisering van onze clubmedia.

 Let op: Binnen het seizoen zullen niet alle wedstrijden openbaar gestreamd worden. Ook de wedstrijd tegen Urk op zaterdag 26 oktober is alleen live te bekijken voor betalende leden van IJsselmeervogelsTV.

 Voor de volledige ervaring van de Derde Divisie Derby en andere wedstrijden moet je natuurlijk gewoon op de Westmaat zijn! Kaarten voor de wedstrijd zijn nog te koop via de online ticketshop op www.ijsselmeervogels.nl.

IJsselmeervogelsTV lid worden

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

19
okt
Ticketverkoop Eemdijk

Ticketverkoop Eemdijk
De Westmaat

19
okt
Sporthal als Clubhuis

Sporthal als Clubhuis
Sporthal De Toekomst

12
dec
Gooische Vrouwen Bingo Christmas Edition

Gooische Vrouwen Bingo Christmas Edition
Salentein Lounge

7
juni
Zomertoernooi

Zomertoernooi
IJsselmeervogels

Alle evenementen