Nieuws

Volgen op

Robin Hensgens fluit TOTO KNVB Bekerduel

Scheidsrechter Robin Hensgens, 31 jaar en afkomstig uit Limburg, is door de KNVB aangesteld als arbiter voor het aankomende KNVB Bekerduel van IJsselmeervogels. Hensgens, die sinds 2019 actief is in het betaald voetbal, floot eerder al een wedstrijd van IJsselmeervogels in datzelfde jaar, toen het duel tegen Jong Volendam eindigde in een 3-3 gelijkspel.

Dit seizoen heeft Hensgens reeds enkele wedstrijden in het betaald voetbal geleid, waaronder de thuiswedstrijd van SC Heerenveen tegen NAC Breda, welke eindigde in een 4-0 overwinning voor de Friezen.

Het betreft overigens de tweede keer dat Hensgens een KNVB Bekerwedstrijd van IJsselmeervogels zal fluiten. In 2021 was hij verantwoordelijk voor de leiding tijdens de bekerwedstrijd op eigen veld tegen Excelsior Rotterdam (0-3).

Robin Hensgens zal dit duel worden geassisteerd door de heren J.L. de Koning en D. van Berk. Als vierde official is S. Smit aangewezen door de KNVB.

De TOTO KNVB Bekerwedstrijd tussen IJsselmeervogels en SC Heerenveen wordt gespeeld op dinsdag 29 oktober en vangt om 21.00 uur aan.

Kaartverkoop IJsselmeervogels - SC Heerenveen
Toegangskaarten en tribunekaarten voor de TOTO KNVB Bekerwedstrijd tegen SC Heerenveen bestel je door op deze link of op onderstaande afbeelding te klikken.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

12
dec
Gooische Vrouwen Bingo Christmas Edition

Gooische Vrouwen Bingo Christmas Edition
Salentein Lounge

7
juni
Zomertoernooi

Zomertoernooi
IJsselmeervogels

14
juni
Zomertoernooi

Zomertoernooi
IJsselmeervogels

21
juni
SALED IJsselmeercup 2025

SALED IJsselmeercup 2025
IJsselmeervogels

Alle evenementen