Nieuws

Volgen op

Belangrijke mededeling voor sponsoren

Naar aanleiding van het aantal sponsor-aanmeldingen voor de wedstrijd IJsselmeervogels – Eemdijk op zaterdag 19 oktober, verwachten wij een grote drukte. De tribunes zijn inmiddels volledig uitverkocht en er zijn GEEN plaatsen meer beschikbaar voor niet-aangemelde bezoekers. Ook de doorgaans achtergehouden kaarten zijn dit keer NIET meer beschikbaar. Uitzonderingen of last minute aanvragen zullen daarom NEGATIEF worden beantwoord.

Om situaties zoals vorig seizoen te voorkomen, waarin er te veel bezoekers in het sponsorhome waren, hebben we een aantal maatregelen genomen. Deze zijn gericht op het waarborgen van een veilige en aangename ervaring voor alle sponsoren voor, tijdens en na de wedstrijd.

Een groot deel van de tafels, stoelen en krukken zal tijdelijk worden verwijderd uit de Salentein Lounge. Ondanks de recente vergroting van deze ruimte, verwachten we dat deze niet voldoende capaciteit biedt om alle sponsoren optimaal te faciliteren. Daarom hebben we een extra sponsorhome gecreëerd in ons Clubhuis.

Sponsoren met een toegangsbewijs voor de Salentein Lounge zijn van harte welkom in ons Clubhuis. Wij raden u aan van deze mogelijkheid gebruik te maken wanneer de Salentein Lounge vol is. In het Clubhuis bieden we dezelfde faciliteiten als in de Salentein Lounge, maar met meer ruimte en zitmogelijkheden. Op deze manier hopen wij alle sponsoren een aangename middag te kunnen bieden.

Bedankt voor uw begrip en tot zaterdag!

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

12
dec
Gooische Vrouwen Bingo Christmas Edition

Gooische Vrouwen Bingo Christmas Edition
Salentein Lounge

7
juni
Zomertoernooi

Zomertoernooi
IJsselmeervogels

14
juni
Zomertoernooi

Zomertoernooi
IJsselmeervogels

21
juni
SALED IJsselmeercup 2025

SALED IJsselmeercup 2025
IJsselmeervogels

Alle evenementen