Nieuws

Volgen op

Wij zijn de vrouwen van NAS!

Al jarenlang spelen vrouwen een onmisbare rol binnen onze club, IJsselmeervogels. Of het nu gaat om voetbalvrouwen, barvrouwen, (ex-)spelersvrouwen, of wasvrouwen – de vrouwen van IJsselmeervogels zijn overal te vinden.

Als dochters van IJsselmeervogels bedachten we een tijd geleden dat het hoog tijd was om al deze vrouwen samen te brengen in één club: De Vrouwen van NAS. Dit alles in samenwerking met IJsselmeervogels Events. Het doel? Meer verbinding creëren, elkaar beter leren kennen, zichtbaarder worden, en via deze club nog meer bijdragen aan onze geliefde vereniging.

De Vrouwen van NAS is een exclusieve club van 100, speciaal voor vrouwen en meiden die IJsselmeervogels een warm hart toedragen. Voor slechts € 100,- per jaar word je lid en steun je niet alleen de club, maar krijg je ook de kans om samen met de andere leden te bepalen waar het geld naartoe gaat. We komen bijeen, stemmen over één of meerdere doelen binnen de club, en maken zo samen een verschil.

We trappen af op de Open dag, vanaf aanstaande zaterdag. Je kunt je dan aanmelden bij een van onze leden met een aanmeldformulier, of je registreert jezelf eenvoudig via de onderstaande link.

Als lid van De Vrouwen van NAS krijg je bovendien voorrang bij de kaartverkoop voor de Gooische VrouwenBingo én ontvang je een prachtige button met ons logo. Dus dames, word lid en laat zien dat je een Vrouw van NAS bent!

Aanmelding Vrouwen van NAS

Vul uw voornaam in
Vul uw achternaam in
Vul uw adres in.
Vul uw postcode in.
Vul uw woonplaats in.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Antispam - Neem het woord over dat hierboven staat.
Invalid Input

Logo VrouwenVanNas

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

19
okt
Ticketverkoop Eemdijk

Ticketverkoop Eemdijk
De Westmaat

19
okt
Eemdijk thuis, Sporthal

Eemdijk thuis, Sporthal
Sporthal De Toekomst

12
dec
Gooische Vrouwen Bingo Christmas Edition

Gooische Vrouwen Bingo Christmas Edition
Salentein Lounge

7
juni
Zomertoernooi

Zomertoernooi
IJsselmeervogels

Alle evenementen