Nieuws

Volgen op

Informatie Kaartverkoop Eemdijk thuis

Aanstaande zaterdag wacht ons vlaggenschip nog de belangrijke uitwedstrijd tegen TEC in Tiel. De eerstvolgende thuiswedstrijd, op zaterdag 19 oktober, is de Derde Divisie Derby op eigen veld tegen V.V. Eemdijk. Lees in dit artikel de belangrijkste informatie over de kaartverkoop en de informatie over de Sponsorkaarten.

Sponsorkaarten
Vandaag worden de kaarten die door sponsoren zijn besteld digitaal verstuurd. Hoe gaat dit in zijn werk:
1. U ontvangt een of meerdere mails van “Twelve Ticketing”.
2. In deze mail vindt u een knop “Toon Ticket”
3. Als u klikt op deze knop krijgt u een webpagina te zien met daarin uw ticket. U kunt dit ticket dan in uw Apple of Google Wallet plaatsen, maar u kun het ticket ook als een pdf-bestand downloaden.
4. Op de wedstrijddag wordt u gevraagd om het ticket te laten scannen. Dit kan zowel het ticket in uw wallet, als de pdf zijn. Die pdf kan zowel op uw telefoon als ook in geprinte vorm getoond worden.

Wat als u geen mail hebt ontvangen
1. Er worden vandaag enorm veel kaarten per email verstuurd. Dit gebeurt in batches. Het kan dus even duren voordat u uw kaarten in de email ontvangt.
2. Check als allereerste de spam box (ongewenste mail). Bij diensten als hotmail, live, msn, outlook komt de mail erg vaak in de spam box terecht.
3. U kunt te allen tijde uw tickets inzien en downloaden vanuit de ticketshop. Om dat te doen gaat u naar de ticketshop. Rechtsboven ziet u dan een knop “Aanmelden”, klik daarop en log in met het mailadres dat u hebt opgegeven bij uw bestelling. Als u nog niet eerder hebt ingelogd, dan wordt u gevraagd een wachtwoord te kiezen. Nadat u hebt ingelogd, ziet u uw naam rechtsboven staan. Klik daarop en kies vervolgens op “Kaartjes”.

Als het allemaal niet lukt, dan kunt u als uiterste redmiddel mailen naar [email protected]

Tribunejaarkaarten & luxe stoelen
Bezitters van een tribunejaarkaart en houders van een luxestoelenpas kunnen voor deze wedstrijd gewoon gebruik maken van hun seizoenspas.

Pers
Vertegenwoordigers van de pers die deze wedstrijd willen bezoeken, dienen zich aan te melden. Dit kan tot uiterlijk donderdag 17 oktober 17.00 uur. Stuur een email naar [email protected]. Niet aanmelden, is geen toegang! De volledige procedure voor de pers staat beschreven in dit artikel.

Leden
Leden hebben voor deze wedstrijd, zoals gebruikelijk, toegang op vertoon van hun digitale ledenpas.

Geen voorverkoopavonden
Er komen géén voorverkoopavonden aan de kassa's. Er is ook geen kaartverkoop bij Eemdijk. De voorverkoop verloopt dus volledig online. Op zaterdag 19 oktober zullen de eventueel resterende kaarten wel verkocht worden aan de kassa's van IJsselmeervogels.

Online ticketverkoop
De verkoop van staanplaatsen is inmiddels al in volle gang en gaat gewoon door. U kunt kaarten kopen via onze Ticketshop.

Klik op deze link en koop direct je toegangskaart(en) voor deze wedstrijd!

IJsselmeervogels Eemdijk

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

19
okt
Ticketverkoop Eemdijk

Ticketverkoop Eemdijk
De Westmaat

19
okt
Eemdijk thuis, Sporthal

Eemdijk thuis, Sporthal
Sporthal De Toekomst

12
dec
Gooische Vrouwen Bingo Christmas Edition

Gooische Vrouwen Bingo Christmas Edition
Salentein Lounge

7
juni
Zomertoernooi

Zomertoernooi
IJsselmeervogels

Alle evenementen