Nieuws

Volgen op

Martijn Wijers nieuwe fysiotherapeut

IJsselmeervogels heeft in Martijn Wijers een nieuwe fysiotherapeut gevonden. Hij gaat zijn werkzaamheden vervullen samen met zijn oud-collega Mitchell Viset. Wijers (foto) tekende deze week zijn verbintenis, nadat de deal in juni van dit jaar werd beklonken, en gaan zich inzetten voor de hele club. Ook met Viset werd deze week de overeenkomst beklonken.

Primair zal Wijers zich samen met Viset richten op het eerste elftal en Onder 21. Daar zitten zij in de medische staf en verzorgen daarbij ook de warming-ups en de hersteltrainingen naast het diagnose- en behandelwerk. Wijers zal hierbij de maandag en dinsdag verzorgen, Viset op donderdag en zaterdag.

Daarnaast biedt Wijers met zijn praktijk een blessurespreekuur aan waarbij alle leden van IJsselmeervogels terecht kunnen. Daarover is in dit artikel meer te lezen.

In de presentatiegids, die binnenkort op de mat valt, wordt Martijn Wijers uitgebreid geportretteerd. Hierin vertelt hij over zijn verbinding met het dorp en met zijn passie voor het behandelen van voetballers.

Via deze weg willen we Martijn Wijers en Mitchell Viset feliciteren met hun komst bij de club. Op naar een mooie samenwerking!

Martijn Wijers

Terug

Deel via