Nieuws

Volgen op

Introductie samenwerking MTC de Fysioclub

Namens IJsselmeervogels en MTC de Fysioclub informeren we graag alle leden over de nieuwe samenwerking en over de voordelen van het blessurespreekuur voor jou, als lid van onze club.

MTC de Fysioclub gaat IJsselmeervogels sportief ondersteunen op het gebied van de fysieke en sportmedische begeleiding van de selectie. Ook de rest van de vereniging zal gebruik kunnen maken van die expertise. Zo is er wekelijks op de dinsdagavond een blessurespreekuur. Dit spreekuur is kosteloos toegankelijk voor alle leden en op locatie van onze club. Het blessurespreekuur zal plaatsvinden iedere dinsdagavond vanaf 10 september van 17:30 tot 18:30 in kleedkamer 3 tegenover de verzorgingsruimte van het 1e. Martijn Wijers (fysio –en manueel therapeut) zal namens het MTC de Fysioclub aanwezig zijn.

De voordelen van het blessurespreekuur
- Gratis onderzoek/ beoordeling van jouw (dreigende) blessure op de club.
- Ondersteuning richting de trainers op het fysieke vlak van spelers.

Hoe werkt het?
Bij blessures kan een vroegtijdige diagnose en behandeling jou veel tijd besparen. Alle spelers, zowel jeugd als senioren, kunnen voor vragen omtrent een (dreigende) blessure terecht op het blessurespreekuur. Het blessurespreekuur is een dienst die wordt aangeboden vanuit de club, de spelers worden dan ook geacht zich te melden voor het blessurespreekuur in geval van blessures.

Aan de fysiotherapeut kunnen vragen gesteld worden zoals:
- Hoe kan mijn blessure het best worden behandeld?
- Kan ik met deze blessure sporten?
- Kan mijn blessure erger worden als ik nu ga sporten?

Na afloop van het blessurespreekuur zal de fysiotherapeut de trainer en ouders van de speler informeren. De trainer wordt ingelicht over de aard van de blessure en de verwachtte hersteltijd. Tevens wordt er gecommuniceerd over de beschikbaarheid wat betreft training/wedstrijddeelname.

Eenvoudig aanmelden
Spelers kunnen zich via een online aanmeldsysteem inschrijven: https://outlook.office365.com/book/[email protected]/https://outlook.office365.com/book/[email protected]/
Ook is er de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen (033-4531677) met MTC de Fysioclub om een afspraak in te plannen voor het blessurespreekuur.

Ook buiten het wekelijkse blessurespreekuur op de vereniging zijn spelers / leden van harte welkom bij MTC de Fysioclub. Bijvoorbeeld wanneer er tijdens de training blessures optreden en er onduidelijkheid is over het al dan niet spelen van een speler op de wedstrijddag. Ook dan bieden wij de eerste screening kosteloos aan.

VVIJV MTC Fysio

Terug

Deel via