Nieuws

Volgen op

Rabo ClubSupport 2024: stem op ons!

Iedereen verdient een club. Het is als een tweede huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar. Daarom helpen wij hen graag met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren. Om die reden organiseert de Rabobank al diverse jaren Rabo ClubSupport.

Ruim 150 clubs uit de gemeenten Nijkerk, Harderwijk, Ermelo, Putten en Bunschoten hebben zich aangemeld voor Rabo ClubSupport van Rabobank Randmeren. Voor deze clubs stelt de bank een flink bedrag beschikbaar. Samen met de andere leden van Rabobank Randmeren bepaalt u hoe dit geld verdeeld wordt: Hoe meer stemmen IJsselmeervogels binnenhaalt, hoe hoger de bijdrage die de club ontvangt! IJsselmeervogels raadt het gebruik van deze stem derhalve van harte bij u aan!

Waarom stemmen op IJsselmeervogels?

De opbrengst van deze actie zullen we besten aan het verder verduurzamen van onze sportaccommodatie. Dit doen we door het vervangen van de gasgestookte ketels door Electrische Hybride Warmteketels om het rendement van de reeds in gebruik genomen zonnepanelen efficiënter te benutten.

Leden van de Rabobank kunnen vanaf nu stemmen!

Rabobank is een coöperatie. Dat betekent onder andere dat we leden hebben én een deel van onze winst teruggeven aan de maatschappij. Als lid mag je meebeslissen welke maatschappelijke initiatieven we ondersteunen. Je kunt direct stemmen als lid van Rabobank via deze link.

Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis via de Rabo App.

Kunnen wij weer op uw stem(men) rekenen?

Rabo Clubsupport

Terug

Deel via