Nieuws

Volgen op

Nieuw systeem ledenpassen

IJsselmeervogels maakt een (digitale) stap bij de verstrekking van de nieuwe ledenpassen. Met ingang van het nieuwe seizoen introduceert het bestuur de digitale ledenpassen. Die maken in principe plaats voor de fysieke passen.

Hoe werkt het?
Afgelopen donderdag zijn de facturen voor de contributie voor het seizoen 2024-2025 digitaal verstuurd door onze ledenadministratie. Binnen enkele weken ontvangen onze leden via de mail een inlogcode waarmee de digitale pas gedownload kan worden op een mobiele telefoon (in de wallet). Dat klinkt heel simpel. Dat is het feitelijk ook.
Op het moment dat jullie de inlogcode ontvangen wordt aangegeven hoe dit werkt.

Nog geen mailadres doorgegeven?
Voor leden die nog geen mailadres hebben doorgegeven aan IJsselmeervogels, roepen wij op dit alsnog te doen. Geef je mailadres door aan Walter Koelewijn van onze ledenadministratie: [email protected]. Dan wordt over enkele weken alsnog een digitale ledenpas ontvangen. Het is namelijk de bedoeling uiteindelijk helemaal over te gaan op digitale ledenpassen.

Overigens, voor mensen die geen mailadres hebben blijft de mogelijkheid van een fysieke ledenpas bestaan. Binnenkort publiceren wij de lidnummers van de mensen die geen mailadres aan ons hebben doorgegeven. Die krijgen alsnog een fysieke ledenpas. Deze moet dan worden opgehaald. Op onze site binnenkort meer informatie over waar en wanneer de fysieke passen opgehaald kunnen worden. Hieraan voorafgaand wordt op korte termijn de factuur per post verzonden.

Sponsorpassen
Voor wat betreft onze sponsoren en hun sponsorpassen: die krijgen apart bericht van de sponsorcommissie hoe wordt omgegaan met de sponsorpassen en hoe die worden verstrekt.

Vragen/nadere informatie?
Hiervoor kan contact worden opgenomen met de ledenadministratie via het hiervoor al genoemde mailadres. Dat kan uiteraard ook als onverhoopt mocht blijken dat er toch problemen zijn als de inlogcode is ontvangen.

We begrijpen dat het misschien even wennen zal zijn dit nieuwe, moderne systeem. Tegelijkertijd willen we benadrukken dat de praktijk zal uitwijzen dat onze leden hieraan snel gewend zullen zijn. Bovendien heeft dit als voordeel dat niet elk jaar nieuwe ledenpassen hoeven worden verstrekt.

We vragen begrip voor deze stap en rekenen op jullie medewerking!

Gerrit Kok
Secretaris

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

20
okt
Ticketverkoop Eemdijk

Ticketverkoop Eemdijk
De Westmaat

19
okt
Sporthal als Clubhuis

Sporthal als Clubhuis
Sporthal De Toekomst

12
dec
Gooische Vrouwen Bingo Christmas Edition

Gooische Vrouwen Bingo Christmas Edition
Salentein Lounge

7
juni
Zomertoernooi

Zomertoernooi
IJsselmeervogels

Alle evenementen