Nieuws

Volgen op

Groot, Groter, Grootst resultaat Koningsdag 2024!

Koningsdag 2024 vierde je Groot, Groter, Grootst bij IJsselmeervogels. We kijken terug op een geweldig mooie dag op ons sportpark. Vele bezoekers namen deel aan een van de vele activiteiten zoals het penaltyschieten, enveloppenspel, tribunespel, springkussens, touwtje trekken, Rad van Avontuur en het Groot, Groter, Grootst Jeugdprogramma. Ook de Supportersveiling, gepresenteerd door Gaston Starreveld, was een daverend succes. Ons Horeca- en Cateringteam stond de hele dag paraat met lekkere snacks, warm gerookte zalm, kipsaté, kibbeling, friet, ijsjes en drinken voor al onze gasten. De feestdag werd afgesloten met de zeer druk bezochte Kingsday 3.0 Party.

Gisteravond maakte de organisatie van de Koningsdag Feestmarkt de balans op en had schitterend nieuws te melden. De Koningsdag Feestmarkt 2024 heeft een recordomzet gerealiseerd! De omzet bedroeg maar liefst €133.809,05!

Het bestuur van IJsselmeervogels maakt een diepe buiging voor alle vrijwilligers en sponsoren die hun bijdragen hebben geleverd aan deze dag! Zonder jullie inbreng, enthousiasme, harde werken en doorzettingsvermogen hadden we dit fantastische resultaat nooit kunnen bereiken. 

Wij danken natuurlijk ook alle bezoekers voor hun komst. Samen we hebben we er een geweldige Koningsdag van gemaakt!

Opbrengt Koningsdag

Een delegatie van de Koningsdagcommissie overhandigt de record-cheque aan een delegatie van het bestuur van IJsselmeervogels. 

Terug

Deel via