Nieuws

Volgen op

Jeremy Helmer sluit aan bij A-selectie

Jeremy Helmer sluit zich per direct aan bij de A-selectie van trainer Raymond Bronkhorst. De 26-jarige vleugelspeler speelde als laatste voor De Graafschap, maar het grootste deel van zijn loopbaan bij AZ. De afgelopen twee seizoenen was Helmer contractloos en stapt dus transfervrij in.

Helmer begon zijn loopbaan in de opleiding van SV Diemen en maakte op twaalfjarige leeftijd in 2009 de overstap naar de opleiding van AZ Alkmaar. Die doorliep de aanvallende middenvelder tot aan Jong AZ waarmee Helmer in 2016/17 kampioen werd in de Tweede divisie. Hoewel hij het seizoen daarna doorschoot naar AZ 1 kwam het daar mede door blessureleed niet tot een doorbraak. Ook bij zijn verhuurperiode bij De Graafschap in 2019/20 zorgde een ernstige liesblessure dat de voormalig jeugdinternational maar liefst twee jaar uit de roulatie was en daarna niet meer terugkeerde op dat niveau.

"Sinds afgelopen seizoen trainde Helmer al mee met de A-selectie en maakte hij in een oefenduel tegen Scherpenzeel wat minuten. Jeremy is hard bezig om wedstrijdfit te worden en kan vanuit daar hopelijk van waarde zijn voor IJsselmeervogels", aldus de technische commissie.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

10
sept
Het Roodwitte Diner

Het Roodwitte Diner
Landgoed De Salentein

Alle evenementen