Nieuws

Volgen op

Ervaren André Morgan naar IJsselmeervogels

De ervaren verdediger André Morgan speelt komend seizoen op De Westmaat. De 29-jarige verdediger komt over van competitiegenoot Koninklijke HFC en tekent een contract tot medio 2024.

De rechtsbenige verdediger, die ooit onder contract stond bij de Engelse profclub Wimbledon, begon zijn loopbaan bij Osdorp, om via SV Ouderkerk, DWS en VVA/De Spartaan gescout te worden door Ajax. Bij de profclub uit onze hoofdstad stroomde hij in in Onder 15. Daarna volgde een overzees avontuur bij AFC Wimbledon, dat op dat moment uitkwam in de League Two.

In 2014 stopte de club uit Kingston upon Thames met het beloftenteam waardoor Morgan na vijf Engelse seizoenen op zoek moest naar wat nieuws. Via de zaterdagafdeling van AFC en FC Breukelen kwam Morgan in 2016 bij Koninklijke HFC terecht. Intussen is de geboren Amsterdammer met Ghanese roots bezig aan zijn zevende seizoen in Haarlem, waar hij een vaste waarde is.

De technische commissie over de komst van Morgan: "Met de komst van André binden we een ervaren en multifunctionele verdediger aan onze selectie van komend seizoen. Met ruim 150 duels in het shirt van Koninklijke HFC weet hij wat er op dit niveau verwacht wordt en door zijn fysieke kracht en technische vaardigheid zien we hem als een zeer waardevolle aanwinst."

andremorgan

Net als Jim Hulleman zal André Morgan komend seizoen de overstap maken van Koninklijke HFC naar IJsselmeervogels, waar hij herenigd wordt met een aantal oud-ploeggenoten. Eerder maakte IJsselmeervogels ook al de komst van Dennis Knuiman (OJC Rosmalen), Niels Butter (OFC), Kaj Ramsteijn (Kozakken Boys), Lucas Leverland (Rijnsburgse Boys), Youssef El Kachati (Quick Boys), Robin Eindhoven (SV Spakenburg), Timo Kozjak en Gerwin van de Groep (eigen gelederen) bekend.

We feliciteren André Morgan met zijn komst naar de Westmaat en wensen hem daarin veel sportief succes toe!

Foto: ProShots / Remko Kool 

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

19
okt
Ticketverkoop Eemdijk

Ticketverkoop Eemdijk
De Westmaat

7
juni
Zomertoernooi

Zomertoernooi
IJsselmeervogels

14
juni
Zomertoernooi

Zomertoernooi
IJsselmeervogels

21
juni
SALED IJsselmeercup 2025

SALED IJsselmeercup 2025
IJsselmeervogels

Alle evenementen