Nieuws

Volgen op

Jeugd G-Team wint Penaltytoernooi

Het Jeugd G-Team van IJsselmeervogels was op woensdag 11 september door de KNVB uitgenodigd om deel te nemen aan Coaches on Tour. Dit jaarlijkse toernooi, dat al meer dan 40 jaar wordt georganiseerd door de KNVB en Coaches Betaald Voetbal, vond dit jaar op zes locaties in Nederland plaats. Wij mochten naar Wormer, waar we bij WSV 30 zouden spelen.

Met twee busjes van IJsselmeervogels vertrokken we richting Wormer. Het team werd gecoacht door de technische staf van FC Volendam. Omdat beide clubs uit vissersdorpen komen, had het team van FC Volendam bedacht dat wij in het bekende palingshirt mochten spelen.

Na een teambespreking en een kleine maaltijd gingen we het veld op. We speelden wedstrijden tegen AZ, AJAX en TELSTAR. Met één gelijkspel, één overwinning en één nederlaag was het een geslaagd toernooi voor ons team.

20240911 194605

Bij de prijsuitreiking kwam de ontlading: IJsselmeervogels had het penaltytoernooi gewonnen en ontving een mooie voetbalschoen als eerste prijs. TELSTAR werd toernooiwinnaar, maar onze spelers hebben enorm genoten.

Als verrassing kregen onze spelers van de staf van FC Volendam een prachtig oranje wedstrijdshirt, dat ze mochten houden.

De G-teams van IJsselmeervogels, zowel de senioren als de junioren, trainen elke woensdagavond van 18.30 uur tot 20.00 uur op het hoofdveld van IJsselmeervogels.

20240911 194747

20240911 193845

Terug

Deel via