Nieuws

Volgen op

Voormalig bestuurslid Peter Korlaar overleden

Op maandag 30 september bereikte ons het droeve bericht dat voormalig bestuurslid Peter Korlaar op 72 jarige leeftijd is overleden.

In de beginjaren ’70 maakte de jonge Peter reeds deel uit van het vrijwilligerskorps van IJsselmeervogels. hij maakte zich verdienstelijk als redactielid van het Vogelnieuws en was jeugdleider. Ook heeft Peter zich vele jaren als bestuurslid ingezet voor onze vereniging. Vanuit zijn functie als penningmeester was hij maar liefst tien jaar verantwoordelijk voor alle financiële zaken binnen de club. Peter nam destijds het stokje over van voormalig penningmeester Ham Kok en wist, mede door het gebruik van computers, een slag te maken in de professionalisering van het hele financiële gebeuren binnen een grote en complexe club als IJsselmeervogels.
Ook na het einde van zijn bestuursfunctie bleef Peter IJsselmeervogels als trouw supporter volgen. In de afgelopen jaren nam zijn gezondheid echter af, waardoor hij steeds vaker niet aanwezig kon zijn bij de wedstrijden van het eerste elftal.

IJsselmeervogels verliest in Peter Korlaar een voormalig toegewijd vrijwilliger, voormalig bestuurslid en aimabel mens. Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw, kinderen, familie en nabestaanden. Wij wensen hen de troost en kracht van onze Hemelse Vader toe om dit verdriet te dragen.

Namens het bestuur
Tijmen de Graaf
Archivaris IJsselmeervogels

Peter Korlaar

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

19
okt
Ticketverkoop Eemdijk

Ticketverkoop Eemdijk
De Westmaat

7
juni
Zomertoernooi

Zomertoernooi
IJsselmeervogels

14
juni
Zomertoernooi

Zomertoernooi
IJsselmeervogels

21
juni
SALED IJsselmeercup 2025

SALED IJsselmeercup 2025
IJsselmeervogels

Alle evenementen