Nieuws

Volgen op

TC Group geeft Koningsdag 3.0 Gouden Rand

In januari van dit jaar kondigde IJsselmeervogels aan dat het in de TC Group een nieuwe hoofdsponsor heeft gevonden. De TC Group heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een gevestigde naam in zowel de nationale als internationale events en catering branche. Met het grootste Foodtruck wagenpark van Nederland heeft het bedrijf de capaciteit om een breed scala aan evenementen te bedienen, van kleine feesten tot grootschalige (bedrijfs)events en volledig verzorgde projecten. Tijdens onze Koningsdag 3.0 werd meteen duidelijk waartoe deze nieuwe hoofdsponsor in staat is.

Bezoekers Koningsdag 3.0 genieten van Buddy's BBQ.

Tijdens de voorbereidingen van Koningsdag 3.0 wierpen Patrick en Bram Dreijer van de TC Group zich op als de ware aanjagers van de vernieuwde opzet van deze eventvolle dag bij IJsselmeervogels. Tijdens Koningsdag zelf konden de gasten onder andere genieten van de heerlijke catering vanuit de TC-foodtrucks.

De supportersveiling, gepresenteerd door Gaston Starreveld, kende tot de verbeeldingsprekende kavels mede dankzij de inbreng van de TC Group.

IMG 8254
Gaston Starreveld in actie als veilingmeester.

IMG 8286

Dankzij het grote netwerk in de artiestenwereld van de TC Group, kon IJsselmeervogels gedurende de dag een mooie line-up van hosts en artiesten presenteren.

IJsselmeervogels Events en de TC Group hebben tijdens Koningsdag laten zien dat je dankzij de juiste synergie tussen twee partners, fantastische resultaten kunt bereiken. 

Events en TC Group

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

16
mei
NASDAG

NASDAG
Kantine

17
mei
Abraham Bos Toernooi 2024

Abraham Bos Toernooi 2024
De Westmaat

Alle evenementen